International Brecht Society Symposium – Conference Overview

	9.00 12		11.00	13.00- 14.30	14.30	1	16.00				19.3	30	21.00		
Sat 25/06	- - 1	10.55 Au		Lunch	REGISTRATION contd. until 18.00 14.00-16.00 IBS Business Meeting	15.45 Welcome and introductory remarks over drinks and sandwiches		17.45 Keynote #1 Tony Kushner North Wall Arts Centre		19.30 Fatzer: Downfall of an Egoist North Wall Arts Centre		•	Bar open until 23.30		
Sun 26/06 Mon	9.00 to 10.30 Academic strands #1 Four 90-min parallel sessions 9.00 to 10.30		11.00 to 13.00 Academic strands #2 Three 120-min parallel sessions 11.00 to 13.00	Lunch	Keynote #2 Hans-Thies Lehmann		16.00-17.30 Academic strands #3 Four 90-min parallel sessions 16.00 17.		18.00 Roundtable in German 30-19.30		Supper Ro Mi		Micha Recita	bbyn Archer/ ichael Morley	
27/06	Academic stran Four 90-min pa sessions		Academic strands #5 Four 120-min parallel sessions	Sprech- stunde with Brecht editors etc.	Keynote #3 Amal Allana	th Ly St Li	Roundtable <i>Political theatre today</i> with Lyn Gardner, Simon		erformance of /iolence & Learning' y Bromander and anse		Gala Dinner with cabaret by the Sphinx Theatre			intil 23.30	
Tues 28/06	9.00 to 10.30 Academic strands #6 Four 90-min parallel sessions		11.00 to 13.00 Academic strands #7 Three 120-min parallel sessions	Lunch	14.30 Parallel workshops i) David Constantine – Translating Brecht ii) Trevis and Muldowner – Performing Brecht iii) Sarah Moon – Recycling Brecht as activist street theatre		16.30 Parallel performances i) Cantieri Bavaresi #3 EKART, by Phoebe Zeitgeist ii) <i>Brechts Bestie- Lect.</i> <i>performance</i> in German - Hans Martin Ritter		18.00 Book launch: <i>Me-ti</i>	18.3020.00EarlySong recital by mezzsuppersoprano Lore LixenberSprech-Including the worldstundeIncluding the worldwith Brechtpremiere of new setteeditors etc.of Brecht's poetry to an analysis		g E u	ihort films Bar open Intil 23.30		
Weds 29/06	9.00 to 11.00 Academic strands #8 Three 90-min academic sessions		11.30 to 13.00 Roundtable Working with Brecht with Mark Ravenhill, David Constantine and Stephen Parker	Lunch	14.00 – Mark Raven Seminar: 'Recycling										